Kurs og aktiviteter 


Velkommen til Luktgjenkjenningstest hos Nosework Gjøvik Fredag 31.03.23

Velkommen til Luktgjenkjenningstest hos Nosework Gjøvik, fredag 31.03 fra klokken 18.

Adresse for testen er Kollsvegen 693, 2825 Gjøvik. Testen avholdes innendørs.
(OBS! Oppmøtetidspunkt blir sendt den enkelte deltaker på mail noen dager før testen)

Du må være medlem i Nosework Norge for å gå opp til LGT: https://www.nosework.no/registrere-medlemskap/

LGT1 må være bestått før ekvipasjen kan gå opp til LGT2, LGT2 må være bestått før ekvipasjen kan gå opp til LGT3. Kun én test per ekvipasje, per duft. 

LGT er en bestått/ikke bestått test med tidsbegrensing (3 minutter). Det gis ingen poeng, plassering eller tidsopplysninger fra LGT. Hundeførere under 12 år skal være i følge med en ansvarlig voksen.

Går hunden din på faste medisiner, registrerer du det her: https://www.nosework.no/erklaring-for-hunder-som-gar-pa-faste-medisiner/

Tisper med løpetid kan delta, og starter sist.

Økonomisk bindende påmelding, kr. 200,- per test.

Bekreftelse for påmelding, ditt oppmøtetidspunkt og betalingsopplysninger sendes på epost i god tid før testen. Ved spørsmål, ta kontakt på nwgjovik@gmail.com

Velkommen til LGT! 


Nybegynnerkurs i Nosework, helga 15.–16. april 2023

Bli med på nybegynnerkurs i Nosework, helga 15. og 16. april!

Nosework er søksarbeid for hunder.

Innlæringen starter med at vi søker etter godbiter eller leker. Alle hunder kan delta på dette kurset, kurset tilpasses den enkelte. Fokus på kurset er mestring og å ha det gøy sammen!
Nosework er en aktivitet som passer spesielt godt for engstelige eller usikre hunder, ettersom hunden får bruke sin fantastiske luktesans til å utforske omgivelsene i trygge rammer sammen med deg, noe som vil bygge opp hundens selvtillit. Hundene skal få ro og frihet til å jobbe uforstyrret, derfor er det kun én og én hund som søker sammen med sin eier. De andre hundene venter/hviler i bilen, mens vi observerer ekvipasjen som jobber.
Kurset holdes i nærheten av Gjøvik, et par minutter unna Sveastranda Camping.


Tidspunkt kl. 11 - 16 begge dager.
Pris kr. 2200,-


Begrenset antall plasser, maks. 5 ekvipasjer. Dette kurset passer for deg som ikke har noen erfaring med Nosework fra tidligere.


Vi veksler på å søke innendørs og utendørs, i tillegg til teori. Du får tilbakemelding på om du har fått plass i god tid før kursets oppstart, i tillegg til en e-post med praktisk informasjon og faktura. Økonomisk bindende påmelding.


Les mer om Nosework her: https://www.nosework.no/hva-er-nosework/


Ved spørsmål, ta kontakt på nwgjovik@gmail.com

Håper vi sees på kurs!


Inga Lilja Standerholen-Frydenlund
- Nosework Gjøvik